Swapfiets åbner de tre første butikker i København, Århus og Odense

07/12 – 2018, København – Kun 3 måneder efter opstarten i Danmark af verdens største abonnementsservice med cykler, åbner Swapfiets de tre første butikker i Danmark i centrum af henholdsvis København, Århus og Odense. Den officielle åbning i København vil finde sted fredag den 7. december kl. 17.00. Swapfiets forventer, at antallet af kunder vil stige væsentligt i de kommende måneder i forbindelse med åbningen af de tre butikker.

  • Swapfiets: For et fast månedligt beløb får du en Swapfiets cykel, der altid virker.
  • Næsten 90.000 har allerede en Swapfiets cykel med det ikoniske blå forhjul på verdensplan.
  • Butikken i København åbner den 7. december og ligger på Nørregade 47, 1165 Kbh. K, kun 2 minutters gang fra Nørreport St.

Swapfiets er et enkelt og unikt koncept, hvor man som kunde får en Swapfiets kvalitetscykel med syv gear, dobbeltlås, lygter og tyveriforsikring for et fast månedligt beløb på 175 kr. (150 kr. for studerende). Abonnementet sikrer, at ens Swapfiets cykel altid virker. Det vil sige, at hvis uheldet er ude, vil en swapper komme til kunden, hvor og hvornår det passer, og reparere cyklen helt gratis inden for 1 dag. Det er også muligt, at komme forbi butikken for at få en ny Swapfiets, så man i løbet af ingen tid kan være på farten igen.

Swapfiets i hovedstaden

Med over 1000 kunder i København allerede, er Swapfiets et populært valg blandt de cykelglade københavnere. Danmark og ikke mindst hovedstaden er kendt for sine mange cykelstier, og med ønsket om at blive verdens bedste cykelby, er det et naturligt valg at åbne en butik i København for den hollandske startup. Konceptet bliver også hyldet af Dansk Cyklistforbund. Direktør Klaus Bondam siger: ”Vi arbejder for cykling, fordi cykling er en billig, sund og bæredygtig transportform. Men innovative tilgange og initiativer, der gør livet lettere for cyklister og cykling så attraktivt som muligt, vil i fremtiden være essentielle. Derfor hilser vi dette initiativ, hvor danskerne nu kan nyde en cykeltur uden at bekymre sig om vedligeholdelsen, velkomment. “

Fantastisk service

De tre nye butikker bidrager til, at Swapfiets kan intensivere og fortsætte med at levere den fantastiske service, som er en essentiel del af virksomheden. Steven Uitentuis, administrerende direktør for Swapfiets siger: “At tilbyde ’vanvittig service’ er en af ​​vores kerneværdier, og butikkerne bidrager til dette. Mange mennesker foretrækker at se samt prøve en Swapfiets cykel inden de tilmelder sig. Eksisterende kunder kan også altid komme forbi butikkerne med deres Swapfiets. Uanset om det er justering af en sadel, reparation af et punkteret dæk, eller det bare er for en kop kaffe, så er vi altid klar til at hjælpe.” Butikken på Nørregade 47 er åben alle hverdage kl. 08:00 – 22:00 og i weekenden kl. 09:00 – 18:00.

Den officielle åbningsdag i København

Fredag den 7. december kl.17.00 vil den nederlandske ambassadør, Eduard Johannes Maria Middeldorp, åbne butikken på Nørregade 47. Der vil være bestyrelsesmedlemmer fra Swapfiets til åbningsreceptionen og interessenter fra Københavns Kommune, herunder Klaus Bondam, direktør for Cyklistforbundet. Alle – herunder presse, lokale beboere, iværksættere, eksisterende- og potentielle kunder – er velkommen til at komme forbi og fejre åbningen, hvor der vil blive serveret snacks, drinks og andet godt til ganen. Kom fra kl. 16.00, officiel åbning kl. 17 og festlig reception indtil kl. 21.00.

Comments

comments

Be the first to comment

Kommentarer

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*